Γάμος με τον Dj Αλέξανδρο στο κέντρο Crystal Palace

 

Γάμος με τον Dj Αλέξανδρο στο κέντρο Crystal Palace 

Άλλη μια πετυχημένη εκδήλωση γάμου, που έγινε στο κέντρο Crystal Palace, στα Ιωάννινα,με τον Dj Ιωάννινα  - Dj Αλέξανδρος Καρπούζης Ιωάννινα - DJ Για Γάμο, βάπτιση, πάρτι, private party, δεξιώσεις, Bar, Club party, στα deck's.

 
Στη δεξίωση του γάμου της Πένυς και του Θανάση, που έγινε στις 27 Αυγούστου 2024, στο κέντρο εκδηλώσεων Crystal Palace,στα Ιωάννινα, ο Dj Αλέξανδρος , ήταν εκεί για να δώσει άλλον αέρα στη νύχτα, με τις μουσικές του επιλογές. 
Οι καλεσμένοι ήρθαν από νωρίς στο κέντρο, όπου είχε στηθεί ,και δοκιμαστεί από τον Dj Αλέξανδρο ο ηχητικός εξοπλισμός , τα φωτορυθμικά, όλο το dj set και η μουσική ξεκίνησε , σε χαμηλή ένταση, με τραγούδια απαλά, ελληνικά και ξένα για να μπούμε στο κλίμα του γάμου.
Αργότερα ήρθε το ζευγάρι και η ένταση της μουσικής έφτασε στο μέγιστο, για να μπορέσει να ακουστεί, κατά την είσοδο του ζευγαριού , μιας και οι φίλοι του ζευγαριού, δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν και να κάνουν φασαρία με τις κόρνες γηπέδου, που είχαν προμηθευτεί.
Κόψανε την τούρτα με άλλο τραγούδι της επιλογής τους και ανοίξανε την σαμπάνια. 
Αμέσως μετά χωρέψανε τον πρώτο χορό με τα δικό τους τραγούδι.
Μετά πήρανε μια ανάσα και ξεκίνησε το παραδοσιακό κομμάτι του γάμου , με τα τραγούδια τις νύφης, του γαμπρού,των γωνιών και των συγγενών του ζευγαριού.
Αμέσως ακολούθησαν οι καλεσμένοι και το κέφι έφτασε στο μέγιστο ,με όλους να χορεύουν και να διασκεδάζουν , μαζί με το ζευγάρι.
Συνέχεια με νησιώτικο και λαϊκό πρόγραμμα, με τσιφτετέλια , χασαποσέρβικα και ζεϊμπέκικα τραγούδια.
Η ώρα περνούσε και χωρίς κανένας να το καταλάβει , φτάσαμε στις πρώτες πρωινές ώρες.
Όλοι αποχώρησαν κουρασμένοι από το χώρο του κέντρου , αλλά γεμάτοι με ευχαρίστηση  από το γλέντι που έγινε.
Το ζευγάρι ευχαρίστησε πολύ ,τον Dj Αλέξανδρο, για τις επιλογές της μουσικής, για το κέφι που κατάφερε να ανεβάσει σε όλους, και για την πολλή όμορφη ατμόσφαιρα κεφιού που έφερε ολόκληρη τη νύχτα.
Όλα πήγαν όπως όλοι ήθελαν με τον Dj Ιωάννινα - Dj Αλέξανδρος Καρπούζης Ιωάννινα - DJ Για Γάμο, βάπτιση, πάρτι, private party, δεξιώσεις, Bar, Club party , να κάνει πάλι την διαφορά και να ανεβάζει τον πήχη των δεξιώσεων, πολύ ψιλά, παρέχοντας υπηρεσίες ήχου, φωτισμού και επιλογής μουσικής με Dj, σε luxury ποιότητα και προσιτή τιμή.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου